Over Ons

Over Chrizia

Boetiek Chrizia te Aalter is reeds sedert 1987 de toonaangevende modezaak in de regio.
 
Wij dragen topkwaliteit en service hoog in het vaandel en worden gewaardeerd voor ons steeds breed assortiment van trendy, modieus, eigentijds en hedendaagse collecties voor de modebewuste man en vrouw.
 
Boetiek Chrizia is een modezaak waar alles om de klant draait. Klantvriendelijkheid, vak-, stijl-, en persoonlijk advies zijn onze onderscheidende voordelen. Wij zoeken voor onze klanten de perfect passende pasvorm, goede prijs-kwaliteit verhouding, de juiste keuze en vooral draagbare mode naar ieders budget. Zowel een dame van 25 als een meisje van 65 vindt bij ons gegarandeerd haar keuze.
Nancy Chrizia
U wordt vriendelijk ontvangen en geadviseerd door ons team, dit zonder evenwel opdringerig te zijn. Een aantal zeteltjes zijn voorzien waar u een heerlijke koffie of verfrissing kunt drinken. Dit veraangenaamt eventueel het wachten tijdens het passen.
 
Op momenten van economische moeilijkheden en crisistijd bouwen wij ons marketingbeleid volledig rond onze sterktes: advies en persoonlijke aanpak en service. Wij weten dat de consument bedachtzamer zijn geld uitgeeft en zeker wil zijn dat hij zijn centen goed besteedt. Daarom wordt Chrizia meer dan ooit gewaardeerd door zijn klanten, ook voor zijn service na verkoop.
Omdat wij dus service boven prijs verkiezen als strategisch wapen, kunnen wij niet meegaan in de meedogenloze promotiewedloop en prijzenslag die ontstaat als grote retailers wild om zich heen gaan schoppen.
 
Daarom ook werken wij veel met Italiaanse collecties die zich distantiëren van de massaproductie. De merken die bij ons worden verkocht vind je niet op iedere hoek van de straat.
 
Ook kan je bij Chrizia terecht voor een aantal collecties eigentijdse bijouterie, handtassen, schoenen en andere accessoires! Nieuw is nu onze collectie geparfumeerde kaarsen van het luxueuze WELTON — London.